Utíkám...
Utíkám...
Utíkám lesem, utíkám temnotou
utíkám sama a se svou samotou.
Podej mi ruku, pomož mi ven
pomož mi z lesa
nenech mě v něm.
Citím se sama, převládá strach,
v dálce jen vidím rozptýlený prach.
Vidím tě odcházet, ty nechceš mi pomoci
a já tam stojím jen ve své bezmoci.
Tak zase utíkám, utíkám lesem.
kdo mi jen pomůže.
Pomoc tady jsem...
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: jára spots, Jiparo
Komentáře (4)
Komentujících (3)