bruslení stebou
Jednou jsem šla na zimák
A potkala tebe
Láska spadla na mě s jasného nebe.
Koukal jsi po mě, já po tobě
Začal jsi mě dávat sníh do vlasů
A já měla sníh všude po sobě.
Začali jsme se bavit
A já se v lásce začala plavit.
Když byl konec bruslení
Ani čísla jsme si nevyměnili
Jen jsme se políbili
A nikdy už se neviděli.
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Norlein
Komentáře (1)
Komentujících (1)