šílenci
Anotace: krátká bolest...
po stopách šílenců,
co oči prozradí
večíky bez konců,
jsou jedinou nadějí
mlčky a potají,
svou vinu skrývají
moc času nezbývá,
kolik na to se neptají.
když půlnoc začíná, tma v šelmy je promění,
hořká je nevina nikdo to netají,
do bílých erutí rudé kapky se vpíjejí,
krev z dlaní slzamy smívají.
krev sladká je jak život sám...
přichází úsvit...
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: excited, Zahir, Ceraa
Komentáře (1)
Komentujících (1)