..................................................................
Lidi, lidi co se děje,
proč se nikdo neusměje?
Život je jako jeviště na kterém musíme stát
a jestli chceme obstát nesmíme se bát.
Chápu, že občas je každý smuten
a má hlavu jako buben.
Ale to vše spraví čas
pak zas dostaneme pas
do toho světa smíchu a radosti,
kde není ani trochu bolesti.....
Tak to v životě chodí, chvíli se vše daří ale někdy se nedaří vůbec nic....myslíte že ne.....?
Komentáře (1)
Komentujících (1)