Anotace: nesmysly na papíře...a ta skutečná realita z mejch snů se schovala mezi řádky...
taky? taky? taky............................
vesmír jako spása zkázy
kdo se vyruší a kdo ne?
13.01.2008 22:52:00 | Kávový Poutník
To nejcennější ...
HarryHH Úvahy » Život
Anotace: ... ... co máme ...
.
.
Nejhorší konflikty a hádky jsou zdánlivě bez důvodu ...
... o nehmatatelné maličkosti ....
Ale to je jen zdání ....
... ty maličkosti jsou totiž konflikt mezi představami a skutečností ...
kdy představy mají před skutečností navrch...
*- .... a proto nezbývá než věřit,
že naše sny a představy o světě a těch druhých
jsou pro nás to nejcennější, co máme ...
.... a nějaká realita, .... ta nám může být ukradená ... !!
.
*
7.8.2007 | HarryHH
09.01.2008 01:16:00 | HarryHH
ve světe „jednou, za pár let“
sakra, přidám k tomu "asi, možná, třeba".... a slyším se!
05.01.2008 22:18:00 | Trdlo
ve snech žiju a v životě umírám
Jo jo, holka, jak je mi tohle blízký...:-(
05.01.2008 19:54:00 | Veru