Spravedlnost světa ..
Nahoru, dolů .. dopředu, dozadu.
Někoho odměním, někoho okradu.
Doprava, doleva, stranou a zpět,
na ruce spočítám těch prstů pět.
Zavřu a otevřu, zesvětlím, ztmavím,
z lítosti nešťastný života zbavím.
Otočím, vykročím .. potěším, zklamu.
Bez soudu nevinným useknu hlavu.
Skloním se, narovnám .. usměji, slzím,
ovoce cizího usílí sklízím.
Lehnu si, vstanu .. sednu a vyskočím,
zchytralou lží si důvěru vysloužím.
Usnu a vzbudím se .. nádech a výdech,
ač s vraždou na rukou, v duši mám klídek.
Vinna jsem, nevinna .. uniklá trestu..
Vítám spravedlnoust světa .. za rozbřezku ..
dnes špatným se daří líp ...
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiparo, el viento, Bíša, d---, excited
Komentáře (4)
Komentujících (3)