Srdce
Anotace: no tak zas po delší době,taková kratší,ale snad se líbí
Každý člověk kousek lásky v srdci má,
někdo ho na potkání rozdává.
%
Jen chamtivec si jí střeží,
na život bez lásky a samotu věří...
%
Další se bojí že se zmýlí,
čeká až na tu pravou chvíli.
%
Komentáře (0)