Má pohádková
Anotace: ... proč nesmět utéct ? ...
Už dávno nejsi malé dítě!
Říkají mi častokrát.
Proč chytat se v pevné sítě,
proč si nesmět ještě hrát.(?)
Kdybys mi přece nevěřil,
překroč řeku sedmeru,
obejdi hájek lesních víl
až k vodníkovu jezeru,
tem najdeš mě jak povídám si
s bukem- králem pohádkovým,
kolem nebe, kopce, lesy,
neptej se, teď neodpovím.
Lásku chovám v měkkém mechu,
smích mi zvoní o skály,
s větrem splynu v jednom dechu,
a slzy dávno roztály.
Se sněhurkou peču vdolky;
princeznou prý nechce být,
a že jsme jen běžné holky,
o princi si dáme snít.
Nevěříš- li, přijdi k ránu
zavři oči dítě milé,
otevřeš svou zlatou bránu,
navrátíš se v šťastné chvíle.
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, LuciAngel, excited
Komentáře (2)
Komentujících (2)