Rybě
Anotace: Věnováno jedné skvělé bytosti, Badye, snad to pochopíš...
Jsi stříbrná a plná lesku
odrážíš se na hladině
tišíš rány plné stesku
mám chuť smát se ve vteřině.
Rudé vlasy, rudé činy,
zlaté srdce v hrsti máš,
slzy schováš pod šupiny
na svět dál se usmíváš.
Mlčenlivá na obranu
za noci tě hřeje smích
otvíráš se potom k ránu,
když můj svět už dávno ztich.
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: jára spots, Badya
Komentáře (1)
Komentujících (1)