Pro city co hvězdám pomáhaly svítit
Anotace: ...z pod postele:)...věnováno...
Pomož mi změnit ráno v noc
A slovy svými pojistíš
To čemu sama
Nevěříš…
To pro city co hvězdám pomáhaly svítit
V originálech až moc lehkomyslnýho slibování
Půlnočních slov
Co osudu se
Neubrání…
Posedlostí prokletou
Nechápat proč si lidi lžou
Proč se nenávidí a proč se vlastně milujou….
///pro city co stály s vločkama
to pro city co spadnou příští rok zas///
---slzy jí nesluší
ale dneska je cítí
cítí a ví,co to pro ní znamená---
I tvoje křídla mě učily lítat
I tvůj úsměv uměl
Zapomínat
Slovo z cizích přesvědčení
Pro hvězdy co se s rány
Mění…
A umět cítit s oblohou
To když už slova nestačí
To ani hvězdy nemohou
A všechno je pak…
…jinačí
to pro lidi co slibům už prostě přestali věřit
to pro ně,pro ty rtíky dětských panenek…
Vzpomínání z dnešních necitlivostí
Je jako…
Nasadit si křídla a dělat pitomou reklamu na anděly
Kerý
Neumíraj……
Přečteno 383x
Tipy 19
Poslední tipující: Ik, Bíša, Venite se stále směje, Norlein, jedam, 0-0, Zamilovaná do nezamilované doby, La Suneteto, LisSe, Gabika
Komentáře (4)
Komentujících (4)