Bílá tma
Anotace: to jsem zas jednou narazil...
Chladné teplo,
černé světlo.
Svět se zbláznil? Nebo já?
Od kdy bílá bývá tma?
Kdo bez viny, ať hodí kamenem
a oni ničí mi můj skromný sen.
Hází a hází, však něco jim schází.
Komentáře (1)
Komentujících (1)