Anotace: ...krátkej pocit jedný krátký chvíle...
Umřel mi kamarád, byl to veselej chlapík, vždy mi naléval slivovici a k tomu kus špeku. Koupím mu kytku, žlutou, a na stuhu napíšu tvoje slova...
(a to se ani neptám na souhlas)
09.01.2008 11:07:00 | Koprtinka
jeden pocit, co tu na chvíli byl...a co pominu s dalším příletem nových duší:)))princi;)
06.01.2008 12:40:00 | Lizzzie