Memoriál propité noci
poslední dobou to vypadá,
že jsme došli jak nejdál se dalo
rozlili jsme si pod nohy vlastní sny
a teď v nich zoufale plavem
- ředí se džus vodkou, nebo vodka džusem? -
konec roku byl tak veselý
když jsme se sami po sobě váleli
v iluzi, že je to snad někdo jiný
stali jsme se vlastními stíny
- bude nás tak bolet i vystřízlivění z iluze vlastní jedinečnosti? -
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Winnacott, Valoar, kjetilka, karadka
Komentáře (2)
Komentujících (2)