říkají o nás
Anotace: dvě verze ....vyberte si :-)
sci-fi verze
Říkají o nás,
že jsme katalogový pár.
Dvě usmáté tváře,
mezi sebou žádný svár...
Říkají o nás,
že máme krásné děti.
Šikovné, chytré,
hezky rostou jak čas letí...
verze - reality šou
Říkají o nás,
že jsme jak kočka a pes.
Kříčíme na sebe,
na záda mi vlez...
Říkají o nás,
že máme hrozné děti.
Co ani pozdravit neumí,
když vynášejí smetí...
:-)
Přečteno 420x
Tipy 11
Poslední tipující: Lachailla, Dota Slunská, Lorraine, Psavec, Le loup-garou, Veru, excited, Pišák, dva, Martez, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)