Vánoce
Anotace: fakt jen ty vánoce??
Stý Vánoce bez prskavek,
komerčně svítící stromek,
pohoda, klid - nikde ani zlomek.
Nesplněný přání,
co dycky musej bolet,
štěstí - jen na první zdání
a tichej půlnoční sonet
ti přejí sladký usínání...
Padáš do náruče snů,
umíráš pod nohama reality
a pykáš za stejný banality
(asi jako všichni..)
Přečteno 705x
Tipy 2
Poslední tipující: Justýnka
Komentáře (0)