jsem
Anotace: v sobě i mimo t(s)ebe...
Rozpůlen v sobě
a přece mě půlka není,
v srdci jak v hrobě,
však vnímám i světlo denní,
tělo je tady,
však postrádá nějak duši,
rozum se obrací zády
a srdce mé v dlaních Tvých buší,
mám v sobě Tě zcela,
však o úsměv žebrám u cesty,
přesto jak láska je skvělá
tedˇ pikáme svoje si tresty...
Přečteno 327x
Tipy 16
Poslední tipující: meganek, pavlis, Jean89, Pišák, Lota, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)