Vyprávěj
Anotace: mezi snem a realitou
Vyprávěj
(prosím vyprávěj)
O řekách a mořích
o člunech a lodích,
o křídlech ptačích
co k životu patří.
O tom jak to mezi lidmi chodí,
jak jeden druhého za nos vodí,
jak jeden druhého miluje
pak hořce lituje.
Tys vyprávěl a celý pokoj tebou dýchal,
sen se s realitou míchal.
Sněžilo....
Tys zašeptal:"Podívej mráz maluje na okno vzpomínky na léto...
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: BlackTangerine, Květka Š., Lylča
Komentáře (1)
Komentujících (1)