No nejsem toho nazoru ze by ta basnicka uplne plula. Ver ze aby tomu tak bylo mela by sis jeste v klidu sednout nekolikrat si ji precist a sem tam neco trosku poupravit..... Me osobne tam nesedi dva verse zhruba v prostredku a ten konec me taky hodne zarazil a rozhodil....celou basnicku pises vazanym versem a nakonci ta tečka. Sic to není úplně špatný, ale asi bych ten rým dotáhl a až potom bych udělal tu tečku:-)...
13.01.2008 10:11:00 | UNDEAD