promiskuitní ovce, co se tak rychle množej .. tak to mě dostalo hned na začátku :-D Píšeš fakt dobře..
02.02.2008 00:04:00 | lalej
S takovými básněmi se teď roztrhl pytel, tahle je ale nepochabně nejhezčí...
BOT: PEGas??? Na křídlech pegasů do říše snů???
07.01.2008 12:48:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Druh a styl téhle poezie (kterou sama u sebe nazívám nepoezie) miluju...
a tohle tvé dílo, se mi nesmírně líbí...
06.01.2008 12:49:00 | BlackTangerine