Černý lovec
Anotace: před smrtí neutečeš,ale je pošetilost ji vyhledávat
Lovec černý plíží se tmou,
mocný zázrak přírody,
baví se nestárnoucí hrou,
tady Ti příteli neprojdou podvody.
Prchej jak chceš!
Radím Ti na stromě nehledej bezpečí,
stejně rychlejší nebudeš!
Tvé nohy smrtelnému tempu nestačí.
Mezi stromy kol se točíš.
On někde ve stínu tiše čeká,
děs zračí se ve Tvých očích.
cesta k Bráně smrti již je nedaleká.
Stejně jako Smrtka-ladná kočka v černém sametu,
vykročí ze skrytu,jakoby němě smějíce
-černý jaguár již je tu.
Stejně jako kosa-tesáky zalesknou se ve svitu měsíce.
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, major.siorak, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (2)
Komentujících (2)