Anotace: Ani nevím, co mě to napadlo.. ale jo, vlastně vím.. jen si to člověk asi nechce přiznat a vidět to.. no asi musí.. hmmm.. tak je to pro Tebe..
Když smrt přijde, musíme jít. Nemáme na výběr...vždyť žít navěky v tomhle světě by každého asi nebavilo! Mě tedy ne...
A smrt je sama o sobě velkým tajemstvím. Nevěřím, že se celý život tak rychle, během několika málo minut vytratí. Stopro ještě po smrti něco je! :-) A jistě to bude něco jako odměna, něco lepšího než tenhle život, tenhle svět.
06.01.2008 15:03:00 | Chancer