Jdu prázdným pokojem
Anotace: to jsem takhle jednou šel...
Jdu prázdným pokojem
nic tu není, jen lidé spí
Sladce, mám ten dojem
Beru sklenku a napí
jím se vody trošku
doušek po doušku
Žízeň jsem zahnal
a lidé pořád spinkají
to na práci nic jiného nemají?
Asi ne
Na stole je dalekohled
a na zemi bubínek
jdu a strašně kulhám
v pantofli mám kamínek!
Au to bolí
Au to bolí
Au to bolí
Solí
posypal jsem si chléb svůj
aby lépe chutnal mi
Fuuuj
je hrozně slanej
Heeej
kdo mi ho osolil
dřív než já?
Málem jsem se
pozvracel z toho
Hoho??
Vtipné mi to nepřijde
slano v ústech mám
Něco sladkého si dám
Něco sladkého Ti dám
až nebudu sám
Jdu prázdným pokojem
kde lidé spí a spí a spí a spí...
Komentáře (4)
Komentujících (4)