jen NORMÁLNÍ...
Anotace: ...nemám ráda anotace...:)
Jen normální den
-a přesto jsi ty jiný-
Jen normální sen
-stejně neskutečný-
Jen normální slzy
-přesto vždy jen bolí-
Jen normální...
...blázen...
stojím
"žij blaze"
-nápis na černé růži-
Už plave,
v nekonečnu.
Přece jen NORMÁLNÍ den
-a já se už nebojím vzlétnout-
Tak tam na mě čekej
-snad někdy dopadnu-
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Antionette, Spadlá z nebe
Komentáře (1)
Komentujících (1)