Tiskne se do prstů omšelé tvrzení,
že po zimě vždy přijde jaro,
a sníh zmizí v potůčcích naděje
někdy je jaro tak těžké,
když se příroda probouzí,
a nitro člověka se ne a ne probudit
...
pak přijdou záplavy místo nadějí
06.01.2008 14:26:00 | Hary_nš