nejněžnějšími slovy...
Anotace: další z ne příliš veselých...
Nejněžnějšími chtěla bych slovy
poslat Ti malé pohlazení.
Má paměť ve vzpomínkách loví
všechno, co předstihlo má snění.
Můj verš dnes asi nevypoví
o dlouhých nočních zamyšlení
ukrytých kamsi do podkroví,
prosících o Tvé odpuštění.
Prosím o Tvoje odpuštění,
že narušila jsem Tvůj klid,
klid zakletý do políbení,
do políbení, které mění
otázku nebýt nebo být
v odpověď plnou pochopení.
Komentáře (0)