Nádherný záznam pocitu z jedné pozdní hodiny. Ze tvých básní na mě vždy dýchá taková zvláštní poetická epika, jako by se podle nich měl točit scénický film vysílaný pozdě v noci pro všechny zamyšlené duše.
07.01.2008 16:32:00 | Lisa.Ginmi
Pěkně jsi vystihla atmosféru a toho si cením!
07.01.2008 16:28:00 | Chancer
Básenka mne zaujala, zkoušela jsem si to představit, víš, takový malý děj proběhl mi hlavou. Ten revizor tam je jako vyšitej, snad to bylo v poho :o)
06.01.2008 19:55:00 | NikitaNikaT.
Sama to nemám ráda,když někdo soudí podle věku, a nechci vypadat jako světaznalá,ale je to fakt super.
06.01.2008 18:59:00 | .K.r.i.s.t.y.