Anotace: Myslím, že to zažije za život snad každý, jde o to na které straně stojí a zda si uvědomí jaké to je stát na druhé straně.
Znám, a dobře vím, jaké to je, když je vina a ne na jedné straně, když člověk je zaujat a slyší jenom jednu stranu a na druhou se ani nepodívá ... znám ten pocit, když člověk by se chtěl hájit, ale holt je ve vedení často faleš a nikdo se po pravdě ve skutečnosti nepídí, to je potom takový soud a boj marný.
06.01.2008 19:53:00 | NikitaNikaT.