prekliatie...
Prekliaté cesty
ktorými kráčali detské
zahanbené stopy!!
Lavička v parku
je už prekričaná
sladkým nárekom.
Ani kostolná myš nemá právo na modlitbu
ani chlapec čo má v rukách kríž
Akoby sa zvonár vybral hľadať Boha.
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Danah, Lucie Teru
Komentáře (2)
Komentujících (2)