Super! Taky si občas myslím, že se dá venku vidět daleko víc zajímavějších věcí než v muzeích...
07.01.2008 16:27:00 | Chancer
Jak hezky se dá popsat chvíle ztrávená v muzeu. To mi připomíná, že jsem už dlouho nikde v muzeu nebyla. Mno, ale s těmi obrazy, co vypadjí jako živé zkušenosti mám ... prakticky by tím obrazem mohl být každý, neb každému se líbí něco jiného ...
07.01.2008 00:39:00 | NikitaNikaT.