Vždycky když si tvé básně čtu, tak se zasním! nevím proč se k těm Tvým vracím nejčastěji.Asi proto, že si tak dobrý:-)
16.05.2006 11:35:00 | Exodus
Tak to je teda hnusný... Teda jakože ten konec...! Si nemysli, že bych ti tu napsala někdy něco zápornýho :)))
19.10.2005 14:47:00 | Králík