Poslední rukystisk
Zapadlo slunce.
Sedíme v obětí.
Ty s kouřem u úst,
mluvíš o oběti.
Já mlčky křičím
Vyšli hvězdy.
Sedíme na proti.
Já s cigaretou mezi prsty,
mluvím o lásce.
Ty křičíce mlčíš
Noc steměla.
Dny zežloutly jak včerejší tisk.
Bažantí pírka,
ulétla do jiných srdcí
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
Komentáře (0)