Zimní
Anotace: ...se zimou na mě sedá splín
Miluji slunce,
když ráno vychází.
Jinovatku na stromech,
co v odlescích zazáří.
Stopy srnek ve sněhu.
To zimní ticho plné zvuků.
Hornaté mraky na obzoru.
Spalující mráz, co křiví mi prsty.
Tu krásu co patří k zimnímu večeru.
Miluji život a přesto jej nežiju.
Komentáře (0)