Nemůžu tě milovat
Zkus najít kousek tepla v chladném sněhu
a pak poznáš mojí něhu.
Zkus najít kousek slunce ve tmě
pak teprve řeknu ti:,,Veď mě!“
Veď mě dál
cestou krásnou
vím,že si mi lhal,
ale kvůli tomu hvězdy nezhasnou.
Budu s tebou mluvit,budu vedle tebe stát,
ale už nikdy tě nemůžu milovat.
Jen chvíli stůj a poslouchej
to ticho,co tady vládne
jen chvíli stůj a poslouchej
jak moje srdce chladne.
Můžeš brečet,můžeš řvát
já se tě stále budu ptát:,,Proč?“
Ptám se na to den co den
a noc co noc
a zdi mého pokoje ví,
že chyběl si mi strašně moc.
Ale nemůžu být s lhářem
a nemůžu každý večer usínat s mokrým polštářem.
S tím už je konec
a jestli lhaní někdo někomu trpí tak je pěkný BL...!
Komentáře (1)
Komentujících (1)