důvěra
Žij mým světem,
pokrč rameny nad mým věkem..
"Nedýchej"..
dobrá,
jen lehce,
však nehýbej se prudce,
zůstaň stát na zemi,
to ptáci s nebem schůzky si dávají,
když sebe sami hledají..
"Neodcházej"
životem mě doprovázej..
Strach mám,
že důvěru ve mě vloženou
ztratil jsi,
jen Ty srdce mé
nezklamal jsi..
Však pohledem uhýbám,
když do zrcadla se dívám..
Lžu sama sobě,
sešli jsme se v jedné,
pro nás
nekončící době**
Přečteno 414x
Tipy 27
Poslední tipující: Bubble - miluje - slunečnice, Kozoroh 1, laura3, Bean, Monsignore, Nola77, její alter ego, Inge, fialová, d---, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)