Anotace: Báli se smrti , zemřeli ... nebáli se smrti , zemřeli. Kdy a jak zemřou, jim bylo vepsáno do osudů již dávno před narozením a nijak to nezmění.
for Ladiska: Mi nejde o kritiku díla... ale upozorňovat na pravopisné chyby, které do vlastností díla nijak nezasahují, mi přijde jako zbytečné šťourání...
29.01.2006 10:09:00 | Pivson
aoj wooh---jak je?jak tak koukam tober tu toho tež moc nepribylo...ja na to uz nemam vubec cas..sem rada dyz neco stihnu škrábnout jen tak na papir ale lezt s tim na net...to uz nejde tak snadno...skola..uceni..nova laska...to zabere hodne casu...ale nekdy se pokusim hodit tu neco noveho at muzes ohodnotit---tohle dilko se m,i celkem libi..celkem dost...je to hezky namet ke hre..jen to rozvinout:)
04.10.2005 08:17:00 | LadiSKA
pro:vixa...na svete nejsou jen povedene a dokonale veci..treba ja osobne nemam rada tu sladkou chvalu co zni v usich jako plechova muzika...i kritika je treba...jak muze byt dobry basnik bez zaporne kritiky ??to si nedokazu predstavit...potrebuje znat sve chyby a nedostatkay.teprve pak se muze zdokonalovat----pokud chce..nemyslis?:)
04.10.2005 08:14:00 | LadiSKA
Woohu, já už se nechci s někým hádat...... já s tím absolutně končím, nemá to cenu. Mně je fuk, že to hodnotěj, i když by se tohle nemělo. K tomu chci dodat, že to není seznam, ale bude tam popis každé básně.
Čauves
25.09.2005 11:33:00 | CRASH