Chaos týhle doby

Chaos týhle doby

Anotace: No je to můj názor. Moje myšlenky ale ymslím že je to pravda

1. Od té doby co jsme skočili ze stromů dolů, zbavili se srsti a molů, uplynulo už hodně let a bylo proneseno strašně moc vět, co je světem svět.
Když jsme vyšli z přírody, začali jsme vidět civilizační výhody. začalo to ohněm a jeskyní, pokračuje to kinem a Hallowenovou dýní.

2. Kouzlo téhle doby je v tom že nevnímáme blesk a ani hrom. Kde a kdy nastal ten zlom?
Majetek a peníze je tím hlavním lákadlemtýhle šílený doby ve které nikdo nevíme coby, a nenajdem to ani ve hvězdách a ani v OBI.
A hledají to jak chudí tak i snobi.

3. Je to teda chaotickej svět ve kterém žijem, pracujem, jíme a pijem a nakonec zhnijem.
Co to je když jeden člověk ve Francii je stejně bohat jako padesát lidí v Etiopii. je tu prostě chaos ať se jedná o USA anebo Laos.

4. Rychlost, pokrok, ale každej z nás je tohodle otrok. V té rychlosti se snažíme nadhonit to, co ti před námi zaspali, jenže možná byli šťastnější a i se víc nasmáli. Svět se nám zmenšuje ale lidská láska se ztenčuje.
Autor Wob, 07.01.2008
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel