Anotace: Pozorování hvězd je opravdu příjemná a pohodová činnost :-) už se těším na léto a pozdní procházky někde mimo město, všechen ten ruch a stres ;-)
Lidé se ve hvězdách nejen ztrácí, ale i nalézají. Jj, hvězdy ty vědí všecko. Celkem lehká báseň, myšlenková.
08.01.2008 23:07:00 | NikitaNikaT.
nádherná básnička!! třeba se budem procházet a pozorovat hvězdy spolu ;-)
08.01.2008 09:42:00 | emi-lee