...sen o létě...
Žít a nenávidět?
Žít a milovat?
Stavět mosty
a bořit hradby
-k Tvému srdci?
První letní opylování květů
ospalými včelami,
bzukot
a šum křídel ptáků
ruší tok mých myšlenek
a mívám pocit,
že bych vlastně taky mohla
létat
kdybych chtěla
(ale jen kdybych chtěla)
Jenže on vlastně nikdo nelítá,
viď?
Držím s davem.
Tobě se nelíbí,
že jsem jiná.
Snažím se být stejná
a budu
když budu chtít
(ale jen když budu chtít)
.
.
promiň
.
.
nechci
.
.
odlétám
-než mě stáhneš dolů-
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgaine, qpal, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)