Anotace: Smutný příběh o smutné huse.
Gustave, (vždycky jsem někoho chtěla oslovit Gustave(!), tvá husolepra je nemocí vážně pitoreskní. Tenhle výtvor mě zaujal, a tak sedím jak mixomatózní králík a přemýšlím, co napsat.
nakonec jen otázka: Můžou se vložky z bot propadnout do Pekla?
08.01.2008 16:26:00 | prostě Zuzana