Anotace: ten poslední večer před tím, než jsem ztratila Matěje, jeho rodinu, jeho doteky, sny... trapila jsem se s nim.. a trapim se i bez nej. slepa ulicka v mym srdci.
místy bych změnila slovosled, zní mi to šroubovaně
-
Vzdávám se vody, která když žízní umírala jsem, mi život vracela...
Ale stejně pořád mi chyběla.
Vzdávám se svého prince, kterým uměl mě políbit...
Vzdávám se svého kata, který milost dával mi...
...chvíli opravdu štastná jsem byla...
Vzdávám se tvých slov, které štestím uměly mě rozplakat...
-
ale přesto se mi to líbí - to použití kontrastů... poukázání na to že to co je dobré, se může otočit na nedobré zničující nebo zraňující ("dobrý sluha, špatný pán")
07.08.2008 18:14:00 | hanele m.
něco takového také znám, miluješ, ale zároveň ciítíš, že to není ono, srdce Ti pořád přebíjí rozum a tak své trápení pořád prodlužuješ, prodlužješ a možná nechceš ani tomu druhýmu ublížit,ale musíš.Ptž ses ve dvou toho rozumu nedočkala..nevim, jak ten pocti přesně definovat.Myslim, že Ti rozumim..no,uz asi placam:))Mej se fajn..
05.03.2008 11:40:00 | Fayence