Hezky něžné a svěží! A dáma, co štípá sněhuláka kvůli zjištění,zda je pravý, je asi pěkné číslo!;o)))
Za odměnu za tu krásu i za něhu Tvých komentů, Ti věnuji alespoň pár veršíků!
Rána by mohla být tak krásná,
jen kdyby neodstřihla noční snění,
dál po nebi plout směla Luna jasná,
a sen by dal nám prožít to, co není!
Rána by mohla býti tak krásná,
jen kdybych v pelíšku směl zůstat s Tebou zas,
líbat Tvé rety, očka Tvoje jasná,
a směl se těšit i z dalších Tvých krás!
Rána by mohla být tak krásná,
kdyby po nich nešel zas pracovní den,
tak jako já i Ty bys byla šťastná,
kdyby nám v Lásky hrátkách utekl pěkně den!
SWN = Sklenku whisky nalévám...
10.01.2008 17:24:00 | Kozoroh 1
Jj, do práce se musí, korunky se nám sami nepřikutálí. Mno, ale je to teda život, všecky ceny jdou nahoru, jen mé konto nechce "snad zatím" růst :o(
08.01.2008 16:59:00 | NikitaNikaT.
Tak to mi připomnělo jednu mou příhodu.
Ráno chvátám do práce, koupím si sváču, dám do batohu a šupky šupky na zledovatělou silnici.
No a stalo se co se stalo.Mé nohy už nestojí na vozovce, žuchám sebou na kolena a jedu nezadržitelnou rychlostí přímo do klína jedné slečny.
Pud sebezáchovy se projevuje, můj obličej se noří a mé ruce se chytají.
Musí to být nádherná podívaná…
„Tak tohle se mi ještě nestalo.“ Ozve se nade mnou .
„Mě též ne. Madono má, jen jsi v očích mích.“ Zvedám oči vzhůru, z voňavého teploučka.
Oba se nesmějem, přímo se chechtáme .
A ač je to již čtyři roky, když se potkáme, říkáme si s úsměvem- Krásný dobrý den…
08.01.2008 10:04:00 | kouzelníček