Armagedon
Anotace: konec mého sveta
Armagedon
Utíkejte, prasknu
nebe obarví má krev
celý svět poleje horkost
sbírejte zbytky mých střev
Schovejte se, hořím
a se mnou všechny domy
co neshoří zbořím
nešetřím kytky, ničím stromy
Šílená, splašená, zmatená slovy
bílá vzteky
nepraskám, nehořím, neničím, ušetřím…
ach bože…ušetři mě taky
Komentáře (0)