Alá Kukrál...
Večer budík dráždím lehce
zítra vstávám k pololetce
o zaspání ani zdání
další šance není k mání
zahrabu se do postele
přece nejsem žádné tele
zítra v sedm jako fík
chytím ranní dostavník
ráno budík plesknu dlaní
chvilku zavřu očka laní
o půl osmé pípnul zase
sakryš lehni blbý vlase
oblékat a zrychli klus
pěšky je to pěkný kus.
Doběhl jsem v patách s ďasem
jazyk skoro na zemi
závodil jsme prostě s časem
a ten blbec smál se mi.
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: HarryHH, Blázen? =), Harr, La Suneteto, Bíša, prostějanek
Komentáře (5)
Komentujících (5)