Anotace: Měla jsem k tomu ve dvě v noci i melodii,která mi nedala spát.
Té melodie se už jen tak nezbavíš, jak se ti zaryje do hlavy, zůstane tam napořád...pěkná báseň. Ty, u kterých se ponocuje, jsou ve velkém množství případů nejlepší!
09.01.2008 15:57:00 | Chancer
Úplně poslední věta je perfektní, myslím, že tam padne jak vyšitá.
08.01.2008 16:47:00 | NikitaNikaT.