Autobusy
Anotace: Něco pro děti,o kouzlu poznání...
Jedou,jedou autobusy,
už roztáčí kola,
zvesela jim znějí hlasy,
když pan řidič volá.
Nastupte si dětičky,
pojedeme spolu,
prozkoumáme cestičky,
nahoru i dolů.
Až je všecky projedeme,
vrátíme se zpět,
mámě s tátou řekneme,
že už známe svět.
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek, zzlatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)