Labilní...
Anotace: Taková návštěva u sebe člověka občas překvapí...
Moje nálady...
Oscilují mezi euforií a děsem.
Jak dlouho se spolu holky, snesem ?
Než moje já rozpadne se.
Toulám se podvědomím jako lesem.
Symboly a tvary.
A sny.
Co tajně jste si přáli.
Persona, co kolem rozdáváte.
Stín - jemuž se vyhýbáte.
Zrcadla ve tvářích lidí,
s nechutí se v nich člověk vidí.
Hrabu se v nitru jako v kontejneru,
ty skvrny asi nevyperu...
Stojí to ale za to
- na mou věru.
I když občas budím nedůvěru:-)
Přečteno 269x
Tipy 22
Poslední tipující: Lorraine, cevert, fialová, Romana Šamanka Ladyloba, akneliam, dva, Martinecka23, isisleo, zzlatý, Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)