Bojuj!
Tělo zavřené
V chrámu bolesti
Srdce spálené
Z domů neřesti
Smutek a bolest
Průvodci životem
Duši objímá stesk
Nad nenáviděným průvodcem
Smutné je žít
Smutnější zemřít
Tak pozvedni štít
Bránu chrámu lze otevřít
Pozvedněme štíty i zbraně
Rozbijme bolesti brány
Zaplaťme krví daně
Rozhlédněte se, nejsme sami
Bijme se za sebe, za nás
V dáli zní válečného bubnu hlas
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: Chobotnička, NikitaNikaT., dva, Rikitan, Nikytu, Bíša, zzlatý, Di
Komentáře (3)
Komentujících (3)