Ružový..
Ružový lupienok
ostal mi jediný
z nádhernej kytice
niet ani kvetiny
tisnem si na pery
ružovú nežnuostku
keď som v tme ostal sám
na ústach bez bozku
ružový lupienok
orosím slzami
a zmizne s poslednou
čo lícom skĺzla mi
nešliapni do vody
jarček je hlboký
aby sa neskalil
nestiekol do stoky
slzičky odtečú
do riek sa ponoria
napomni lupienok
čo ruže hovoria
Přečteno 366x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, STIMPRE, janewe, Monsignore, WhiteSkull, Simísek, NikitaNikaT., Pišák, el viento, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)