Life is hurt
Anotace: trošku starší dílko ale přece jenom tady patří...
Propadám strachu a deprsím,
nejsem to já, nějak jsem se změnila.
Nekleknu si na kolena a o radu neprosím,
slz jsem už asi hektolitry prolila.
Nevím jak dál žít mám,
netuším co je pro mě spravné.
Styl kterým žije dobře znám,
změny by moly být víc než zradné.
Vím, že mu tím ublížím,
ale neumím vyhovět všem.
Nikdy se už s nikým nesblížím,
už i tak vlastně hnusná jsem.
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: elfkan, excited, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)