Jsem
Anotace: po malinké korekci znovu vložena
… modrooká
holka se zasněným pohledem
… sobecká
chci taky kousek štěstí
… svobodná
před bičem se neskloním
… blázen
ještě věřím v lidské dobro
… dotěrná
chci znát pravdu
… zlá
utíraje slzy do rukávu
… chladná
zmrzla píseň na rtech
… lítostivá
vidím padat hvězdu
… šťastná
dotýkám se duhy
… uražená
sliby v oblacích
… hloubavá
ptám se proč
…směšná
s tyčí od fotbálku
…rozverná
v záři slunce
… vášnivá
v noci za úplňku
… naštvaná
lživostí světa vládnoucí
… opatrná
nezabít kouska citu
… nešťastná
smutním nad samotou světa
…ledová
na písečné pláži
…lenivá
trápit mozkové buňky
… neústupná
setněte mi klidně hlavu
… optimistická
nadějí v slunné jitro
… tvrdohlavá
ač spálím se znovu
… nevinná
dávno ne a přece jen
…zlobivá
vysmívám se hlouposti
… vzdálená
v davu cizích lidí
… neschopná
spočítat berušce tečky
…věřící
v magii přírody
… kousavá
tvořím starou křivdu
…ospalá
rozumováním hloupých
… nezdolná
vidím svou mlžnou cestu
… nedostižná
procházka mimo svět
… naivní
chci uchopit kosí píseň zjara
…milující
život pod větvovím dubu
… křehká
i mramor jednou praskne
… jiná
oblázek v lomu
… tvá
čekám tu na tebe
… svá
svůj úděl si ponechám
To a víc jsem já
a kašlu na křivé pohledy…
Přečteno 441x
Tipy 38
Poslední tipující: Těšínský, simsa, Raallio, Maro Deives, Apostata, grázlík, kryndy, Beepat, Morgaine, Psavec, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)